αεκ λαμία 3-0 : Aek Lamia 3 0 Ta Highlights Ths Anametrhshs

ΑΕΚ - Λαμία 3-0. Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν Φωτογραφία.


Aek Lamia 3 0 Sbhsth Nikh Prin Ta Gkazia Me Bolfsmpoyrgk Onsports Gr

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 1ο λεπτό είχε μια ευκαιρία με κεφαλιά του Μαχαίρα ενώ ένα λεπτό αργότερα άλλη μια με σουτ του.

αεκ λαμία 3-0. To10gr - 19092021 1955. Ολυμπιακός Φοράμε την ολοκαίνουργια 3η μας εμφάνιση και. Το τελικό σκορ ήταν το 3-0 με τη Λαμία να γνωρίζει τρεις συνεχόμενες ήττες πράγμα που είχαμε να δούμε από τη σεζόν 2017-2018 η οποία και ήταν η πρώτη χρονιά του ΠΑΣ στη SuperLeague.

1 day agoLIVE ΑΕΚ Λαμία 1-0 Τελικό 22092021 2000. LIVE Άρης Παναθηναϊκός 1-0. Highlights ΑΕΚ Λαμία 1-0.

Τα γκολ της αναμέτρησης ΑΕΚ-Λαμία για την 3η αγωνιστική της Super LeagueFull Highlights. Το τελικό 3-0 έφερε τρεις ακόμη πόντους στους γηπεδούχους ενώ βύθισε ακόμη περισσότερο τους φιλοξενούμενους που με εξαίρεση την πρώτη σεζόν οι. Πριν από τον τελικό με την Βόλφσμπουργκ η ΑΕΚ μέτρησε κέρδη στο 3-0 επί της Λαμίας.

Το γεγονός πως η Λαμία δεν εκμεταλλεύθηκε το τραγικό λάθος του Σβάρνα λίγο πριν το 2-0 όταν ξαφνικά βρέθηκαν με την άμυνα της ΑΕΚ τελείως ανοιχτή χωρίς να. ΠΑΣ Λαμία ΑΕΚ-Λαμία 3-0 vid 27092020. Η ΑΕΚ έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει 3-0 τη Λαμία και πλέον πάει για την.

Είναι πολλά τα λεφτά ακόμα και στην Euroleague. Ανετο τρίποντο για την ΑΕΚ 3-0 τη Λαμία. Εύκολο τρίποντο και τώρα Βόλφσμπουργκ - Δείτε τα γκολ 27092020 1927 Upd.

Με 3-5-2 παρουσίασε τη Λαμία σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ ο Γιώργος Πετράκης με τις αλλαγές να είναι ο Προβυδάκης και ο Χατζηστραβός. Με rotation πήρε ένα εύκολο τρίποντο και είδε τους πρωτάρηδες Γκαρσία Μαχαίρα και Ενομπακάρε να αρπάζουν την ευκαιρία είτε με γκολ. Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 της Λαμίας.

Super League 1 ΑΕΚ-Λαμία 3-0. Μια εταιρεία με λαμπρή πορεία και πράσινη κατεύθυνση. Δείτε πως διαμορφώθηκε το 3-0 υπέρ της ένωσης.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΑΕΚ-Λαμία για την 3η αγωνιστική της Super League σε περιγραφή Ηλία Βλάχου000000. Η ΑΕΚ τα χρειάστηκε κόντρα στη μαχητική Λαμία αλλά χάρη σε ένα όμορφο γκολ του Αραούχο πήρε τη νίκη με 1-0. Μπορεί η ΑΕΚ να έχασε δύο βαθμούς στο Ηράκλειο σε ένα παιχνίδι όπου προηγήθηκε 3-0 ωστόσο στοχεύει να ξεπεράσει την απώλεια και να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο τη Λαμία στο Σπύρος Λούης.

Γκολ ο Ανσαριφάρντ και 3-0 η ΑΕΚ vids Με γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ η ΑΕΚ έκανε το 3-0 απέναντι στον ΟΦΗ. Η ΑΕΚ πήρε άνετα το δεύτερο τρίποντό της στη φετινή Super League. Το εκτεταμένο rotation που επιχείρησε ο Μάσιμο Καρέρα συνοδεύτηκε με νίκη για την ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Λαμία 3-0. υπέρβαση στον αγώνα της Πέμπτης με τη Βόλφσμπουργκ. Της έχει πάρει τον αέρα ΒΙΝΤΕΟ Το αρνητικό σερί ηττών συνέχισε ο ΠΑΣ Λαμία που φιλοξενήθηκε στο άδειο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής από την αήττητη στο ξεκίνημα ΑΕΚ.

1 day agoΑΕΚ Λαμία 1-0. Πιο δυνατά στον αγώνα μπήκε η ομάδα της ΑΕΚ. ΑΕΚ Λαμία 3-0.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχασε δύο βαθμούς στο Ηράκλειο σε ένα παιχνίδι όπου προηγήθηκε 3-0 ωστόσο στοχεύει να ξεπεράσει την απώλεια και να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο τη Λαμία. Η Ένωση επικράτησε πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη στο Ολυμπιακό Στάδιο.


Aek Lamia 3 0 85


Aek Lamia Live Me Fora Apo Thn Eyrwph H Enwsh


Gkol Kai Faseis Apo To Aek Lamia 3 0 Video


Aek Lamia 3 0 Stigmiotypa Youtube


Aek Lamia 3 0 Sbhsth Nikh Prin Ta Gkazia Me Bolfsmpoyrgk Sportstonoto


Aek Beat Lamia 3 0 Carrera Rested Players Athens 9 84


Super League 1 Aek Lamia 3 0 Eykolo Triponto Kai Twra Bolfsmpoyrgk Deite Ta Gkol


Super League Aneto Triponto Gia Thn Aek 3 0 Th Lamia Spor Iefimerida Gr


Aek Lamia 3 0 Ta Highlights Ths Anametrhshs


Aek Lamia 3 0 Ta Highlights Ths Anametrhshs Fosonline


Aek Lamia 3 0 Rotation Nikh Kai Apokalypsh O Maxairas Cnn Gr


Aek Lamia 3 0 Me Lampsh Maxaira To 2 Sta 2 Sto Prwta8lhma


Aek Lamia 3 0 Goals Youtube


Aek Lamia 3 0 Gazzetta


Aek Lamia 3 0 Sdna


Ligh Asyndeth Atolmh Aponth Aek Pas Lamia 3 0 Lamianow Gr


Aek Lamia 3 0 Eidhseis Aek F C Official Web Site


Aek Lamia 3 0 8etikotato Test Prin Ton Teliko Me Thn Bolfsmpoyrgk Overfm Gr


Aek Lamia 3 0 To Rotation Efere Apotelesma Gia Thn Enwsh Highlights Fosonline

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url